top of page
Intersection-6-1.png.webp

Ju ndihmojme te ndiheni me mire.

Recetë mjekësore

Përmes një qasje holistike ndaj mjekësisë, unë përpiqem të shikoj secilin pacient si një të tërë sesa një simptomë të vetme që duhet të trajtohet. Kjo është vetëm një nga shumë procedurat që kryej kur dal me ndonjë diagnozë. Shëndeti juaj meriton kujdes dhe vëmendje të duhur dhe unë jam në gjendje t'ju siguroj. Ju lutem më kontaktoni sot për të caktuar një takim.

Keshillim

 Unë  ofroj  mundësi të tjera të specializuara kujtdo që ka nevojë për një Psikiatër femijesh dhe adoleshentesh që mund të besojë. Unë jam DR.MARIOLA BANI dhe i jam përkushtuar ndërtimit të marrëdhënieve afatgjata të bazuara në besim dhe integritet mjekësor me secilin pacient të vetëm.

Diagnostikim

Përmes kësaj dhe shërbimeve të tjera, unë jam kujdesur për pacientë  gjatë gjithë karrierës time si Psikiatër femijesh dhe adoleshentesh. Për mua, asgjë nuk ka më shumë rëndësi se shëndeti dhe rehatia juaj, prandaj unë kam bërë kaq shumë kohë dhe përpjekje për të avancuar praktikën dhe teknikat e mia mjekësore. Ju lutemi kontaktoni për të caktuar një konsultë fillestare.

Diagnostikimi i ADHD, ankthit, depresionit dhe vështirësive të tjera që ndikojnë në të mësuar


Shpërthimet e zemërimit dhe hidhërimet


Diagnostikimi dhe trajtimi i çrregullimeve të sjelljes (d.m.th., Çrregullimi i Sfidës dhe Sjelljes së Kundërshtimit)


Ndihma e prindit me stile të ndryshme të bashkë-prindërimit dhe mbështetja e njëri-tjetrit


Mësimdhënia e aftësive shoqërore 

Çështjet e zhvillimit


Përdorimi i substancave


Depresioni


Ankth


Çrregullime të tjera të shëndetit mendor

149301311_2915792425324376_7964749784954
bottom of page