top of page
Intersection-6-1.png.webp

Turpi...

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Zera te qete ,femije te qete

Turpi...

         8 keshilla mesimi

    sesi te ndajme gjerat

10 menyra per te thene "jo"

Problem ne te folur

  Shkathtesite e zhvillimit qe     duhet te kete cdo vogelush

        Zhvillimi normal

       emocional i adultit

     Parimet themelore te       komunikimit prind-femije

Ndihme per femijet me autizem

Gjuha sekrete e vogelusheve

Lojerat tipike te femijeve

6 llojet e tekave ne ngrenie

Ngjarjet qe mund

te jene traumatike

Lidhja mes njohurive

dhe  ndjenjave

Cfare prindi jeni ju ?

Muaji i 2-te i zhvillimit

Muaji i pare i zhvillimit

  Lindja  -  4  muaj

  5- 7 muaj

   1 vjec

  Mbeshtet  zhvillimin e gjuhes

  Mbeshtet  vetevleresimin

çrregullim të sjelljes ose emocional 

Mësoni tiparet thelbësore të fëmijëve të lumtur dhe të suksesshëm

Si te beheni prinder ne publik

Femija juaj godet femijet e tjere ne cerdhe/kopsht....si te veproni

15 aftësi të vlefshme jetësore për t'i mësuar adoleshentit tuaj, ndërsa përgatitet për moshën madhore.

8 mënyra për të inkurajuar vetë-motivimin tek fëmija

Kur foshnjat duhet të heqin zakonet e tyre

Femije te sjellshem dhe te pavarur

Cfare  eshte  paragjykimi     njohes

   Bulizmi kibernetik

Cfare mund ti themi prinderve te tjere kur prekin femijen tone..

20 menyra per te folur me femijet qe tiu degjojne

Pyetje që duhen bërë të vegjëlve për t'i bërë ata të flasin

Zemerimet e femijes tim po dalin jashte kontrollit

  5 gjërat që nuk duhet t'u       thoni  f ëmijëve tuaj në tryezën e           darkës

 Si t'i disiplinoni fëmijët tuaj pa i shkatërruar vetëvlerësimin e tyre

A duhet të shqetësohem nëse fëmija im tregon shenja të vetëvlerësimit të ulët?

We don’t have any products to show here right now.

Çfarë është Parentifikimi?

Parashkolloret dhe emocionet              e medha

Nxenesit e klases se pare dhe mesimi i gjerave te reja

Një udhëzues muaj pas muaji për zhvillimin e të folurit të
f oshnjës

10 frikerat kryesore te femijeve

Punët e përshtatshme për moshën për fëmijët: Të ndihmojmë fëmijët nëpër shtëpi

Këshilla për prindërit , për sigurinë e femijeve , ndaj të huajve .

4 mënyra për t'i inkurajuar fëmijët të jenë të mirë me vëllezërit e motrat e tyre më të vegjël

Pse femija im eshte papritur  i turpshem

Menyra pe r te mbeshtetur nje femije me ankth

Si ta ndihmoni femijen tuaj te shmang perfeksionizmin

Si ta mesoj femijen tim te fleje vetem

Eshtë fëmija juaj i mbistimuluar

Cfare eshte Prinderimi me levozhgen e vezes

Kur nje prind duhet te marr parasysh mjekimin e femijes me CSA

Si të shmangni rritjen e një fëmije të llastuar

Ti them femijes sim te verteten per Babagjyshin?

Gjerat qe nuk duhet ti thoni femijes suaj

6 arsye pse bërtitja e fëmijëve nuk funksionon në të vërtetë

bottom of page