top of page
Baby with Toys

Miresevini

E njoh rëndësinë e një përvoje mjekësore , e cila më frymëzon të krijoj lidhje të forta dhe afatgjata me secilin nga pacientët e mi.

Eshtë një privilegj për t'i shërbyer femijeve dhe adoleshenteve duke ofruar kujdes cilësor mjekësor përmes këshillave të shëndetshme mjekësore dhe diagnozave e procedurave të përgjegjshme.

         

              Edukimi dhe konfidencialiteti

Trajtoj  femijet dhe adoleshentet deri ne 18 vjec.

 

Konfidencialiteti dhe privatësia ruhen në standardet më të rrepta.

Duke siguruar nje atmosfere ushqyese dhe konfidenciale per pacientet e mi.

         

      Rivendos   &   Rindërto

 

 


Jam e përkushtuar për të ndihmuar fëmijët, adoleshentët dhe familjet të arrijnë zgjidhje te shëndetshme  të sjelljes në një mjedis ngushëllues, konfidencial dhe mbështetës.


Misioni im është të rivendos dhe  te rindërtoj jetët ndërsa udhëheq drejt kujdesit transformues në mënyrë që çdo individ i asistuar të arrijë atë që është e mundur.

Le të fillojmë udhëtimin e  shërimit tuaj

   DEPRESIONI

       DHE                            ANKTHI

       

Child Therapist

   Sesione Këshillimi             për Fëmijë

parenting-300x200.jpg.webp

     

      Prindërimi

PTSD%2520IMAGE_edited_edited.jpg

Çrregullimi i stresit post-traumatik

(PTSD)

teens-300x200_edited.jpg

Keshillim për Adoleshentët

shutterstock_777624970-768x499.jpg.webp

Arsyet e një Konsultimi

87ec4cbe-14fb-41a7-9c0e-cc700564febd.jpg

Dr.Mariola Bani ,punon aktualisht ne Qendren Spitalore Universitare:

    "NeneTereza",

    Tirane,Shqiperi.

 "jam e përkushtuar për të ndihmuar fëmijët, adoleshentët dhe familjet të arrijnë zgjidhje shëndetësore të sjelljes në një mjedis ngushëllues, konfidencial dhe mbështetës."

bottom of page